The Sims 3 ja pelin lisäosat

The Sims 3 on nimensä mukaan tämän maailman suosituimman simulaatiopelisarjan kolmas versio. Peliä voi pelata Windowsilla, Mac:llä, PlayStation 3:lla, Wiillä, Xbox360:llä sekä Nintendo DS:llä. The Sims-pelisarja on peliyhtiö EA:n omistama. Pelisarja on maailman suosituimpia, ja The Sims 3-peliä myytiinkin sen julkaisuviikolla peräti 1,4 miljoonaa.

The Sims on maailman kehittynein tekoelämäpeli. The Sims 3:n perusidea on sama kuin sarjan aiemmissakin versioissa, eli pelaaja hallitsee kaikkea. Hän rakentaa maailman, luo hahmoja ja perheitä, ohjaa hahmojen elämää ja huolehtii heistä. Hän voi toteuttaa hahmojensa eli simien toiveita ja haaveita sekä nostaa heitä urallaan. The Sims 3 tarjoaa ensimmäistä kertaa rajattoman naapuruston sekä realistisen ajankulun.

Peliin on ostettavissa useita lisäosia, joista jokainen tuo peliin joitakin uusia elementtejä ja ominaisuuksia. Näiden ostaminen voi hyvin käydä kalliiksi, mutta onneksi Frilansfinans.fi rahoittaa hankintasi.

Maailmanmatkaaja

Pakkaa laukut ja lähde matkalle! Nyt simisi ei tarvitse enää pyöriä vain tutussa ympäristössä, vaan hän voi pakata laukkunsa ja lähteä rentouttavalle matkalle! Valittavana on kolme eksoottista kohdetta, joista kukin tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Simisi voi tutustua paikallisiin ja saada myöhemmin vieraita kaukomailta!

Unelmaduuni

Nyt voit mennä simisi mukaan töihin! Seuraa simisi kehittymistä uusilla urilla ja auta häntä tekemään työnsä huolella. Miltä kuulostaisi vaikkapa haamunmetsästäjän tai stylistin ammatti? Ammatit tarjoavat uudenlaisen pelikokemuksen, jollaista et ole koskaan ennen saanut.

Iltahuvit

Unohda tylsät illat kotona. Nyt simisi voi käydä baarissa ja klubeilla, ja treffailla uusia tuttavuuksiaan.

Täyttä Elämää

Kuka sanoi että perhe-elämä on tylsää? Kaikkea muuta! Nyt ihan jokaiselle ikäryhmälle on tarjolla runsaasti lisää ominaisuuksia ja tekemistä.

Lemmikit

Lemmikit sulostuttavat omistajansa elämää – nyt myös The Simsissä! Voit luoda itse lemmikit perheeseen tai adoptoida ne myöhemmin. Hanki simillesi kissa, koira tai hevonen tai jokin häkki- tai terraarioeläin. Myös luonnossa on tarjolla runsaasti eläinlajeja, joita voit osatessasi pyydystää.

Superstara

Julkkiselämä, täältä tullaan! Nyt voit ryhtyä vaikkapa laulajaksi tai taikuriksi ja esiintyä baareissa tai kadulla tienaten hieman taskurahaa. Varo, ettet saa paparazzeja perääsi!

Supernatural

Nyt on halloween-tunnelmat käsillä! Nyt kaupungeissa pyörii kaiken maailman örkkejä, kun keijut, noidat, vampyyrit ja ihmissudet päästetään irti. Kunkin näistä hahmotyypeistä voi valita jo simin luonnissa ja niillä pelaaminen tuo peliin runsaasti uusia ominaisuuksia.

Vuodenajat

Auringonotto porottavan kuumassa ilmassa, hyppy viileään veteen, kevään kukkaniityt, syksyn lehtikasat, talven lumileikit… Jokaisen vuodenajan hyvät ja huonot puolet, tervetuloa! Vuodenajat luovat peliin aitoa tuntua, kun enää ei eletäkään ikikesän aikaa.

Yliopistoelämää

Yliopisto on elämän parasta aikaa – nyt myös simit saavat kokea sen stressaavine opiskeluineen, mahtavine bileineen ja mielenosoituksineen!

Paratiisisaari

Paratiisisaari on jokaisen unelma – ja nyt simisi voi asua sellaisella, pysyvästi! Muuta upealle saarelle, ja hanki vaikka kelluva koti ja vesiskootteri!

Tulevaisuuteen

Tulevaisuus on aina jännä ajatus. Nyt myös simisi pääsevät kokemaan sitä, sillä tämä lisäosa antaa heille mahdollisuuden matkustaa tulevaisuuteen ja kokemaan kaikki sen ihmeet – ja sinä pääset tietenkin matkalle mukaan!